Disclaimer

De informatie op deze website(s) wordt beschikbaar gesteld door De Regenboog. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en De Regenboog is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de informatie. Het is mogelijk dat via de internetsite(s) van De Regenboog toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De Regenboog kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Auteursrechten
De Regenboog behoudt zich het auteursrecht van de op deze website(s) vermelde teksten, beeldmerken, logo's en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is dan ook niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiŰren zonder schriftelijke toestemming van De Regenboog. Via de contact-link op de betreffende pagina kunt u contact opnemen voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

Privacy
De Regenboog hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van deze website(s). De Regenboog is vanzelfsprekend ge´nteresseerd in de bezoekers van haar site. Echter, de informatie over bezoeken aan deze website (bijvoorbeeld IP adressen) worden slechts gebruikt ter ondersteuning van technische en statistische verwerkingen en zal nooit worden gebruikt als middel om individuele personen te identificeren.

Voor vragen over de website kunt u in contact treden met De Regenboog. Belt u dan met 0570 61 27 95.
De Regenboog Deventer bestaat al meer dan 30 jaar!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:00
gesloten

Aino Finse kledingmerken Annikki karvinen Avoca Fashion Finn Fashion Finse kledingmerken Goebel serviesgoed Meander exclusieve cadeau- en kerstartikelen Portmeirion serviesgoed Royal Doulton Royal Doulton Bunnykins serviesgoed RUSS MAKE SOMEONE HAPPY speelgoed Skandika Finse kledingmerken Steiff speelgoed