Servies

Portmeirion is een Engels servies van hoogwaardige kwaliteit. Van dit Engels servies hebben wij Botanic Garden, Pomona, Holy Ivy en Eden Fruits. Het Portmeirion servies is vaatwas- magnetron- oven- en vriesbestendig.

Van het merk Goebel uit Duitsland hebben wij een collectie poezen figuren van porselein, gemaakt naar de schilderijen van de beroemde kunstenares Rosina Wachtmeister, uitgevoerd door de Duitse Goebel fabriek in een hoogwaardige kwaliteit porselein. Ook van Goebel verkopen wij speeldozen, kop en schotels, mokken, sieraden, Gustav Klimt, Alfons Mucha en andere artikelen.

Van Royal Doulton verkopen wij het servies Bunnykins. Dit servies voor kinderen bestaat al sinds 1930 en is nog steeds een bijzonder mooi geïllustreerd servies. Ook prachtig om als cadeau te geven.


Een greep uit onze collectie servies:

Het Engelse servies Botanic Garden en Pomona van Portmeirion Het Engelse servies Pomona Strawberry Fair van Portmeirion Rosina Wachtmeister poezen figuren van porselein van het merk Goebel Rosina Wachtmeister kop en schotel van het merk Goebel

* Onze collectie wisselt regelmatig. Bij uw bezoek kunt u iedere keer een nieuwe sfeer proeven met mooie artikelen.
Foto's op deze website kunnen daarom afwijken van de huidige collectie.

De Regenboog Deventer bestaat al meer dan 30 jaar!

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

gesloten
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:30
10:00 tot 17:00
gesloten

Aino Finse kledingmerken Annikki karvinen Avoca Fashion Finn Fashion Finse kledingmerken Goebel serviesgoed Meander exclusieve cadeau- en kerstartikelen Portmeirion serviesgoed Royal Doulton Royal Doulton Bunnykins serviesgoed RUSS MAKE SOMEONE HAPPY speelgoed Skandika Finse kledingmerken Steiff speelgoed